Thursday, January 1, 2009

i like it

"memori tercipta"



aku xtau bila kewujudan lagu nie. tp yg pasti aku dengar lagu nie masa tgok puteri salju masa cuti ri tue. masa dengar lagu nie, aku dah macam suka jer. so tiap2 ari aku tunggu puteri salju juz nak dengar lagu jer. hehehe... tp citer tue best laa gak walau ade part2 yg ngarut. mana tak nyer, adaptasi dari cerita dongeng 'snow white',..



komen aku -
suara shila memang power,.. aku suka. tp aku xminat pun die nie. tp die ada ala2 agnes monica jer. xketerlaluan ker aku ckp nie (hehehe,..) lagu nie plak kena ngn suara die. tp yg pelik, aku xpenah pun dengar lagu nie kat radio.. bnyak kali gak aku request lagu nie kat hot.fm... tp ntah laa diorg putarkan ke x,..sbb aku pun bukan dengar radio sgt,.. pape pun, dis song mmg besh laa,...


p/s: suka tgok agnes monica lam JELITA... chantekkk... :)

2 comments:

KhaLifah feDi said...

emm yeker..lagu nie meletup slps OIAM ,wlupun just second winner tapi suara anak ND lala mmg awesome..kf suke lagu..nie..

p/s:- teringat mase time study dulu..bile dgr lagu nie..

norulezd4i4 said...

owh,..yerke.. ptut laa masa cari lam tenet, tunjuk shila tyme oiam..hm,.. xfollow sgt oiam.. tue yg xtau..

tanda blog