Sunday, November 9, 2008

PRACTICAL : HUKM

aku dah dpt keputusan praktikal tahun depan..
Alhamdulillah, aku dpt praktikal di HUKM..
Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia..
pengalaman dari senior aku,.. klu praktikal bagus,
diorang akan serap masuk untuk bekerja ngn diorang..
hope, dapat laa yerr,.. pape pun aku kena usaha..
result kena maintain atas 3.5...

p/s : usaha+tawakkal+doa=berjaya

3 comments:

Fireroll said...

untuk pengetahuan nurul, fire ada seorang kenalan graduan fssk (tak salah course kerja sosial) yg sekarang kerja kat PPUKM (bukan HUKM ye, dah tukar nama, sila update).

Nurul nak kenal dgn dia ke? Pompuan, tp seorang kurang upaya. baik orangnya. mana tau dapat bimbingan daripada beliau nnt.

Satu keadaan biasa bila praktikal ok akan serap kerja kat tmpt tu gak. tp UKM ni sebuah badan berkanun, susah skit. Pandai2 la ye.

Papehal contact...

BuDaK NaKaL said...

tahniah..

santaoperate said...

>hurm okeh??
> bagus2x
> leh cari mklumat awl2
>yg boleh di comment utk mike adalh>>
>jgn wujudkan tekanan>>
>> ko x pasti ape yg aku ko akan lalui mase depan>>>untuk ko bernafas>>
>> ape yg kome pasti adlah>>
ade yg bergantung pada mike>>harapan dan jasa>>
sebelum kome melangkah mase depan>>>

setting cinta>>
hurm bese r pompuan>>

ehehhh
lebey2x lak
>>ok
papehal
(;-p)--k

cool beb
harung jer>>
dush2x**


gua bla dulu>>
len kali plak r>>
chow

p/s = lu sembang bikin org bimbang

tanda blog